Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP Constanţa se ocupă de pregătirea „terenului“ pentru „Festivalul iernii“

ro

18 Nov, 2016 00:00 1923 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa caută o firmă care să execute lucrări de amenajare a unei suprafeţe din parcul de distracţii „Ţara Piticilor“, situat în Parcul Tăbăcărie. Potrivit anunţului postat pe SEAP, lucrările respective sunt necesare pentru a asigura zona în care se vor desfăşura diverse activităţi prevăzute în proiectul municipalităţii intitulat „Festivalul iernii“. Firmele interesate pot depune ofertele până pe 21 noiembrie, pentru executarea lucrărilor respective alocându-se suma de 7.871,76 de lei fără TVA.
 
Potrivit anunţului RAEDPP Constanţa, lucrările ce urmează a fi făcute constau în aducerea la nivel a unei suprafeţe de 80 mp prin umplere cu straturi drenante din piatra de râu (cca 50 cm), criblură (20 cm) şi nisip (10 cm). Execuţia se va face în baza unei note de comandă, termenul-limită de finalizare a lucrărilor fiind 30 noiembrie 2016, iar achitarea sumei se va face în maximum 30 de zile de la înregistrarea facturii la sediul RAEDPP Constanţa.
 
„Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut care respectă cantităţile de lucrări din ante-măsuratoare. Va fi ofertată valoarea totală a lucrării. Autoritatea contractantă nu este obligată să accepte ofertele depuse“, se menţionează la criteriile de adjudecare prevăzute în anunţul RAEDPP Constanţa.
 
Citeşte şi:

Festivalul Iernii şi Ziua Dobrogei 2016
Fundaţia Umanitară „Clopot” din Suceava a „împuşcat” aproape 380 000 de euro din bugetul constănţenilor (documente)


Locul de distracții „Țara piticilor“ din parcul Tăbăcărie va fi închis

Festivalul Iernii 2016 închide Ţara Piticilor şi deschide...Tărâmul magic al Crăciunului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii