Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Rachete și artilerie antiaeriană- un vis devenit realitate“ Comandatul Bateriei 1 Artilerie Antiaeriană, despre aplicația cu trageri reale de luptă din poligonul Capu Midia

ro

25 Sep, 2021 20:56 2365 Marime text
  • Absolvent al Colegiului Militar Liceal ,,Ștefan cel Mare", Câmpulung Moldovenesc, Academiei Forțelor Aeriene ,,Henri Coandă", Brașov și a studiilor universitare de masterat în ,,Managementul Resurselor Organizației" la Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare, Căpitanul Chifan Andrei-Cosmin ne împătășește decizia sa de alegere a armei Rachete și Artilerie Antiaeriană. 
  • Acesta a precizat că că ceea mai frumoasă perioadă din an este aplicația cu trageri reale de luptă din poligonul Capu Midia.
Rachete și artilerie antiaeriană - un vis devenit realitate

,,Decizia de a alege arma Rachete și Artilerie Antiaeriană am luat-o la îndrumarea colegilor mai mari, tot artileriști și rachetiști, care mă fascinau cu poveștile lor din aplicațiile cu trageri reale de luptă din poligonul Capu Midia.

Cea mai frumoasă perioadă din an este aplicația cu trageri reale de luptă din poligonul Capu Midia, acolo unde, împreună cu echipa de luptă a Batalionului punem în practică cunoștințele teoretice și ne demonstrăm deprinderile practice, pentru a ne îndeplini cu succes misiunile primite.

Primii 12 ani din viață i-am petrecut în orașul natal, Timișoara, mai apoi părinții au decis să revină la Suceava, locul lor natal. Sunt o persoană disciplinată, ambițioasă, perfecționistă și îmi place să lucrez în echipă, acești factori fiind decisivi în luarea deciziei de a urma o carieră militară.

Din anul 2018 Baza 95 Aeriană este noua mea casă, locul în care îmi desfășor activitatea cu dăruire, satisfacție și îmi continui pregătirea cu ajutorul colegilor și sub îndrumarea comandanților.

Colectivul din care fac parte este foarte bine pregătit, profesionist, unit, solidar, cooperant, oameni cu care îmi face o deosebită plăcere să lucrez.

Pe viitor îmi doresc să urmez cursurile de carieră și masterul de conducere pentru a avea o evoluție înfloritoare în carieră.

Aș dori să le mulțumesc părinților pentru ceea ce sunt eu acum, ei m-au sprijinit să îmi urmez visul și mi-au oferit toată dragostea, atenția și îngrijirea lor.”

Căpitanul Chifan Andrei-Cosmin are 31 de ani și este comandatul Bateriei 1 Artilerie Antiaeriană din cadrul Batalionului 954 Artilerie Antiaeriană din Grupul 95 Protecția Forței de la Baza 95 Aeriană.

Absolvent al Colegiului Militar Liceal ,,Ștefan cel Mare", Câmpulung Moldovenesc, Academiei Forțelor Aeriene ,,Henri Coandă", Brașov și a studiilor universitare de masterat în ,,Managementul Resurselor Organizației" la Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare, colegul nostru se conduce după deviza ,,Cea mai mare glorie nu o dobândești atunci când nu ești doborât, ci atunci când te ridici după ce ai căzut!" a lui Confucius., transmite MApN. 

Sursa foto-text: Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii