Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

R&R Oil Services ROS SRL și-a extins obiectele de activitate ale firmei

ro

20 Aug, 2021 00:00 1721 Marime text
  • Firma R&R Oil Services ROS SRL a suferit modificări, ele fiind recent publicate în Monitorul Oficial al Români
  • Asociații firmei sunt Rohrer Servicii Industriale SRL, reprezentată de Florentina Apostol și Rohrer Oilfield Services SRL, reprezentată de Schlager Markus
 
Firma R&R Oil Services ROS SRL a suferit modificări, ele fiind recent publicate în Monitorul Oficial al României. Prin Hotărârea 109 din data de 20 mai 2021, asociații firmei s-au întrunit în ședința Adunării Generale a Asociaților.
 
Asociații firmei sunt Rohrer Servicii Industriale SRL, reprezentată de Florentina Apostol și Rohrer Oilfield Services SRL, reprezentată de Schlager Markus.
 
S-a hotărât numirea unui nou administrator în societate, în persoana lui Johann Rohrer, cetățean austriac. Mandatul administratorului începe odată cu înregistrarea în Registrul Comerțului, pentru o durată de 99 de ani.
 
Totodată, se extinde obiectul secundar de activitate al societății cu următoarele activități: comerț cu ridicata combustibili solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate, opreațiuni de mecanică generală, repararea aritcolelor fabricate din metal, demontarea mașinilor și a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, recuperarea materialelor reciclabile sortate, lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat și activități de luptă împotriva incendiilor și de prevenire a acestora.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii