Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punţi hidrometrice, amplasate de ABADL la staţiile hidrometrice de pe râurile din Dobrogea

ro

07 May, 2020 00:00 1701 Marime text
 
ABADL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru ampalsarea unor punţi hidrometrice la staţiile hidrometrice amplasate pe râurile din Dobrogea.
 
Ulterior, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanţa a transmis că nu este necesara efectuarea evaluarii impactului  asupra mediului şi a evaluării adecvate pentru proiectul „Punţi hidrometrice la staţiile hidrometrice amplasate pe râurile din Dobrogea, Staţia hidrometrică Pantelimonu de Jos, pârâul Cartal şi Staţia hidrometrica Pantelimonu de Jos, pârâul Râmnic”, propus a fi amplasat în comuna Pantelimon, extravilan,  pârâul Cartal şi Râmnic.
 
De asemenea, nu este necesară efectuarea evaluării impactului  asupra mediului şi a evaluării adecvate pentru proiectul „Punţi  hidrometrice  la  staţiile hidrometrice amplasate pe râurile din Dobrogea, Staţia hidrometrică Biruinţa” propus a fi amplasat în comuna Topraisar, Tuzla, extravilan, pârâul Biruinţa.
 
Proiectele deciziei de încadrare şi motivele care le fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile şi propunerile publicului interesat se pot înainta la APM Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral avansează cu proiectul staţiilor hidrometrice pe râurile din Constanţa şi Tulcea (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii