Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puflene a renunţat la SC Tefani Wind SRL

ro

08 Sep, 2014 00:00 6095 Marime text
În cadrul Adunării Generale, asociaţii societăţii Tefani Wind SRL au decis schimbarea numărului de asociaţi, ca urmare a retragerii din firmă a lui Theo-Stelian Puflene.

Puflene a cesionat cele zece părţi sociale a câte 10 lei fiecare lui Mihai Arnăutu.
Capitatul social al societăţii rămâne astfel neschimbat, fiind în continuare în sumă de 300 de lei. Societatea are acum doar doi asociaţi, şi anume pe Ştefan Odagiu şi Mihai Arnăutu. De asemenea, în cadrul aceleiaşi adunări s-a hotărât ca Ştefan Odagiu să fie eliberat din funcţia de administrator, urmând ca administrarea să se efectueze doar de Mihai Arnăutu.

Potrivit Registrului Comerţului, Tefani Wind are sediul în municipiul Tulcea pe strada Toamnei numărul 1, în camera 106 a Hotelului Rex din Tulcea.

Decizia luată de Adunarea Generală a Societăţii Tefani Wind SRL a fost publicată în Monitorul Oficial în data de 3 septembrie.
Potrivit Registrului Comerţului, Theo-Stelian Puflene este în continuare asociat în următoarele firme, toate din Tulcea: Bio Clean Protector SRL, Eco Wind Jurilovca SRL şi Marmorex SRL. În acelaşi timp, Puflene deţine calitatea de asociat şi administrator în următoarele firme tulcene: Avangard Energy SRL,  Delta Rex SRL, Delta Rex Tour SRL, Puterea Vantului SRL şi Themi Tour SRL. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rascu 08 Sep, 2014 13:42 O gloata
  • tulcean 08 Sep, 2014 13:39 Ce mai stire!parca ne intereseaza pe noi din ce actionariat se retrage un parvenit....dar care, ramane inca cu apucaturi de om venit din varful muntelui....