Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pubelele de gunoi din Constanţa, incendiate! Câte au ars în ultima lună

ro

15 Aug, 2019 00:00 1571 Marime text
În noaptea dintre 13 şi 14 august, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” au intervenit pentru lichidarea a două incendii care s-au produs la ghenele de gunoi din municipiul Constanţa. O ghenă ardea în jurul orei 1, pe strada Delfinului, iar o alta a luat foc cu jumătate de oră mai devreme pe strada Primăverii. Acestea sunt doar două din cele trei incendii de tomberoane care au avut loc luna aceasta, conform purtătorului de cuvânt al ISU „Dobrogea“, Anamaria Stoica.
 
În luna iulie cinci astfel de cazuri s-au înregistrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“. Potrivit pompierilorm cazurile de incendiere nu au fost raportate ca fiind intenţionate.
 
Este important de ştiut că aceste incendii aparent minore pot provoca daune serioase. Pe 6 august 2018, un incendiu a izbucnit la SPIT Constanţa. Incendiul s-a extins de la ghena de gunoi, pe tubulatură, până la etajele superioare. Pompierii ajunşi la faţa locului au localizat incendiul pentru a evita extinderea lui.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii