Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietarii cer 2,6 milioane de euro Arenele Tomis din Parcul Arheologic Constanţa, de vânzare

ro

15 Sep, 2014 00:00 7124 Marime text


Terenurile din municipiul Constanţa sunt la mare căutare de către dezvoltatorii imobiliari, care urmăresc orice petic de pământ liber pe care să ridice blocuri de locuit, clădiri de birouri sau alte afaceri profitabile.

Pe siteul olx.ro a fost postat un anunţ potrivit căruia se vinde „spaţiu ultracentral, fără vecinătăţi, situat în Parcul Arheologic Tomis, cu vedere spre centrul vechi al oraşului şi Portul Constanţa“. Anunţul precizează că respectivul spaţiu „are toate utilităţile necesare“. Preţul cerut de vânzător este de 2.600. 000 de euro. Vânzătorul bunului imobiliar este Alt Trend M.G. SRL. Societatea este deţinută de Mihaela-Laura Pruşu şi George-Giuliano Talpeş. Despre George-Giuliano Talpeş se ştie că este nepotul fostului șef al Serviciului de Informații Externe, Ioan Talpeș. Contractat telefonic, George-Giuliano Talpeş a refuzat să discute cu noi, motivând că nu ştie nimic. „Au decis ceilalţi acţionari. Eu nu ştiu nimic. Voi scrieţi despre toate imobilele care se vând în Constanţa?“, a răspuns George-Giuliano Talpeş, supărat că l-am deranjat. Potrivit datelor Registrului Comerţului, SC Alt Trend M.G. SRL a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Institutor Titorian.



Trebuie să adăugăm că, din anul 2009, Consiliul Judeţean Constanţa a desfăşurat programul „Învăţăm să patinăm“, destinat  copiilor şcolari din judeţ, găzduit de Arenele Tomis. Rămâne de văzut când îşi va găsi imobilul din Parcul Primăriei Constanţa un nou proprietar şi ce se va construi aici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii