Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele de hotărâre, ţinute la secret Consiliul Judeţean Constanţa, în criza transparenţei decizionale

ro

12 Mar, 2013 00:00 2189 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa se reuneşte astăzi, de la ora 13.00, într-o şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi figurează, până la acest moment, 75 de proiecte de hotărâre. Însă, în buna tradiţiei a instituţiei conduse de Nicuşor Constantinescu, nu toate proiectele de hotărâre sunt postate pe site-ul instituţiei. Regăsim, concret, documentaţia de la câteva zeci de proiecte referitoare la  acordarea de ajutoare financiare. Însă alte proiecte importante pentru judeţ nu sunt detaliate.

Şi asta în pofida faptului că, potrivit legislaţiei în vigoare, proiectele trebuie date consilierilor spre studiere şi postate pe site-ul instituţiei cu cinci zile înainte de şedinţă.
Proiectul privind aprobarea Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2013 finanţate din bugetul CJC, cele legate de bugetele de venituri şi cheltuieli ale instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean, dar şi cel privind aprobarea comisiilor pentru evaluarea anuală a managerilor instituţiilor de cultură subordonate CJC şi alte câteva zeci de proiecte nu sunt, spre exemplu, publicate.
Notă: Situaţia mai sus menţionată era valabilă ieri după amiază, la închiderea  ediţiei print a cotidianului, la ora 19.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii