Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte RAJA SA Staţiile de pompare care alimentează abonaţii din Eforie Nord şi Eforie Sud, reabilitate integral (galerie foto)

ro

04 Dec, 2014 00:00 2704 Marime text


Consumatorii din localităţile Eforie Nord şi Agigea, deservite de Staţia de Pompare Eforie Nord, au rămas, ieri, fără apă, timp 24 de ore, din cauza lucrărilor executate de societatea RAJA SA Constanţa.


Angajaţii societăţii RAJA SA au fost nevoiţi să întrerupă furnizarea apei potabile, pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Eforie Nord, nou montată la sistemul centralizat de distribuţie, mai precis pentru racordarea la staţia de pompare aferentă localităţii, lucrări executate în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu.




„Lucrarea de la staţia de pompare Eforie Nord face parte din Programul Operaţional Sectorial de Mediu, contractul «Reabilitare şi extindere reţele apă/canal, reabilitare staţii de pompare apă potabilă şi apă uzată în localitatea Eforie», în valoare de 19,4 milioane de lei, din care RAJA asigură finanţare de 5,55 milioane de lei. Prin acest contract, staţiile de pompare care asigură alimentarea localităţilor Eforie Nord şi Eforie Sud au fost integral reabilitate. Lucrarea de astăzi  (n.r. - ieri) presupune racordarea magistralei nou montate de aducţiune apă către staţia de pompare Eforie Nord, care asigură furnizarea apei potabile către Agigea şi Eforie Nord“, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al RAJA SA Constanţa. Potrivit reprezentantului RAJA SA Constanţa, în cadrul acestui proiect, staţia de pompare a localităţii Eforie Nord a fost reabilitată total, instalaţiile aferente obiectivului având o vechime de peste 35 de ani. Proiectul cuprinde şi extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare pe o lungime de aproape 25 km în Eforie Sud şi Eforie Nord.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii