Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect pilot al Primăriei Constanța. Stații de autobuz echipate cu ecrane mari. Ce vor afla călătorii

ro

13 Jun, 2020 00:00 1423 Marime text
  • Stația de autobuz Fantasio și statia de autobuz Cap linie Poarta 1 vor fi echipate cu ecrane de mari dimensiuni
  • Prin intermediul panourilor, călătorii vor putea afla în timp real informații de interes public, traseele mijloacelor de transport în comun, timpul de sosire dar și evenimentele importante din oraș
  • Conectarea pentru cele două stații este terasa clădirii O.C.P.I. Constanța
 
Primăria municipiului Constanța achiziționează  servicii de internet pentru stația de autobuz Fantasio-Str.Mihai Viteazu și statia de autobuz Cap linie Poarta 1.
Primăria Constanța implementează un proiect pilot pentru cele două stații de autobuz care vor fi echipate cu ecrane de mari dimensiuni, prin intermediul cărora călătorii vor putea afla în timp real informații de interes public, traseele mijloacelor de transport în comun, timpul de sosire dar și evenimentele importante din oraș.
Punctul optim de conectare pentru cele două stații este terasa clădirii O.C.P.I. Constanța, existand LOS (Line of Sight) cu cele două stații de transport în comun. Abonamentul va fi achiziționat pentru 12 luni iar valoarea estimată fără TVA este  6.402,00 lei/an.
Termen limită primire oferte este 15.06.2020 pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro dau pe adresa municipiul Constanța , Bd. Tomis nr. 51 Biroul Management Documente, camera 18 .
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii