Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de peste 6 milioane de lei pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu”

ro

01 Mar, 2020 09:30 1964 Marime text
Cinci săli de clasă noi, o sală multimedia, videoproiectoare și ecrane de proiecție sau tabletă adjuvantă pentru comunicare dedicată persoanelor cu dizabilități. Acestea sunt doar câteva dintre dotările prevăzute în proiectul de modernizare a Școlii nr. 16.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța:

“Am depus și continuăm să depunem proiecte pentru reabilitarea școlilor. La fel cum ați văzut la Școala nr. 38, schimbăm tot. Școala nr. 16 este o școală care a crescut frumos. Modernizăm tot, la finalul proiectului nu o veți recunoaște.”


Proiectul prevede extinderea unui corp cu un nivel superior, crearea a 5 săli de clasă, o sală multimedia, grupuri sanitare, precum și reabilitarea și modernizarea clădirii prin înlocuirea instalațiilor sanitare, electrice și termice, lucrări de anvelopare, înlocuirea pardoselilor, a tâmplăriei, lucrări de modernizare a grupurilor sanitare, refacerea trotuarelor exterioare, refacerea rampei de acces pentru persoanele cu dizabilități, refacerea si dotarea laboratoarelor de chimie și de fizică.

De asemenea, se completează dotările școlii cu saltele de gimnastică, bănci pentru sala de sport, echipamente fitness pentru persoane cu dizabilități, calculatoare, laptop-uri, imprimante, videoproiectoare și ecrane de proiecție, tabletă adjuvantă pentru comunicare dedicată persoanelor cu dizabilități, bănci școlare individuale, scaune, dulapuri de depozitare, table magnetice și sistem de supraveghere video.

Sursă foto: Primăria municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii