Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Produsul ideal pentru părul deteriorat - Fluidul Tratament Alfaparf Semi di Lino Reconstruction

ro

29 Mar, 2021 11:04 1246 Marime text

Părul deteriorat este o problemă actuală, cu care se confruntă un număr mare de femei. Cauzele sunt multe, însă, printre ele enumerăm vopsirea părului în mod repetat și neîngrijirea corespunzătoare a acestuia.

Vopsirea frecventă a părului, duce de cele mai multe ori la degradarea acestuia, la pierderea strălucirii și a unei uscăciuni în exces. O altă cauză este expunerea repetată la soare și frig. Pentru a evita aceste efecte adverse asupra părului, folosiți cu încredere produse din gama Alfaparf Semi di Lino.
Este indicat să evitați colorarea părului cu nuanțe intense, deoarece elementele chimice distrug puternic firul de păr, reducând sebumul și umiditatea naturală.

Folosirea periilor inadecvate și utilizarea regulată a uscătoarelor de păr sunt alți factori ce necesită atenția ta pentru că pot duce la deteriorarea firului de păr. 
Strălucirea și sănătatea părului dispare mai ales atunci când se folosesc substanțe chimice puternice pentru decolorarea firului de păr, pe perioade mai lungi de timp, fără aplicarea niciunui tip de tratament.
Există pe piață o serie de produse, șampoane, măști, tratamente și alte loțiuni menite să hrănească părul din profunzime, să-i redea strălucirea și să-l facă mult mai rezistent, mai ales în timpul stilizării zilnice cu placă sau ondulatorul.

Unul dintre aceste produse este cel ce poate face față tuturor acestor provocări, precum fluidul tratament  Alfaparf Semi di Lino Reconstruction.
Șampoanele pentru păr deteriorat acționează în mod blând față de părul slăbit, conțin diferiți nutrienți care hrănesc rădăcina firului de păr și îl fac mai rezistent. Efectele se pot vedea după câteva săptămâni de utilizare regulată, fiind potențate de folosirea simultană a unor tratamente și balsamuri pentru părul degradat. Însă, pe lângă șampoane, avem nevoie și de măști, balsamuri și tratamente.
Fluidul Alfaparf Semi di Lino Reconstruction este un produs ideal pentru părul fin și deteriorat cu consistență fluidă, ușor de aplicat, recomandat pentru utilizare zilnică. De asemenea, acesta ajută la reconstrucția firului de păr, sigilează cuticula și formează o barieră de protecție eficientă, mărind progresiv rezistența fibrei capilare la rupere și fortifiind-o din interior.

Produsele cosmetice de tip tratament sunt recomandate pentru intensificarea acțiunii celorlalte produse. În cazul părului deteriorat un produs de calitate va hidrata intensiv firul de păr, îi va conferi vitalitate și îl va ajuta să se regenereze într-un ritm rapid. Unele măști pot fi utilizate o singură dată pe săptămână, pe când altele sunt potrivite uzului zilnic.

Brandul Alfaparf Milano are o gamă variată de produse, pentru toate tipurile de păr și bugete. Aruncați o privire pe Esteto.ro, pentru a vă convinge.
Fluidul tratament Alfaparf Semi di Lino Reconstruction are ca scop revigorarea și repararea firului de păr. Acesta se poate aplica atât pe părul umed, cât și pe cel uscat și se distribuie uniform.

Pierderea luciului natural, a moliciunii și elasticității firului de păr sunt printre primele semne ale deteriorării părului. Te-ai gândit cum să faci să readuci la viață părul deteriorat?
Începe prin a alege produse cosmetice de calitate, adecvate tipului tău de păr. Gama Alfaparf Semi di Lino te susține în acest demers și îți pune la dispoziție produsele tale preferate la prețuri imbatabile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii