Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procedura de atribuire a proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța, reluată

ro

26 Feb, 2020 12:11 1944 Marime text
Procedura de atribuire a lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța" a fost reluată, informează miercuri Primăria Municipiului Constanța.

Primăria Municipiului Constanța a publicat în data de 25.02.2020 în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) anunțul privind organizarea procedurii de atribuire în vederea încheierii contractului de achiziție publică "Execuţia lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța", Cod SMIS 110301.

Anuntul de participare a fost publicat impreuna cu documentatia de atribuire în SEAP sub numărul: SCN 1063755/25.02.2020.

Ofertele se vor deschide în data de 18.03.2020.

„Pe această cale, invităm toți operatorii economici interesați sa acceseze platforma SEAP, www.e-licitatie.ro și să depună oferte”, mai precizează sursa citată.

În luna august a anului 2019 a fost încheiat contractul de finanțare în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța" între Primăria Municipiului Constanța și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În cadrul acestui proiect au fost demarate mai multe achiziții, dintre care cea mai importantă este procedura „Execuția lucrărilor de construcții".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii