Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Problemele cu iluminatul stradal persistă în Constanţa. Beznă în zona Dacia

ro

22 Mar, 2017 21:35 2733 Marime text
Problemele cu iluminatul stradal din Constanţa par să nu îşi mai găsească rezolvare. Dacă zilele trecute semnalam că acesta nu a funcţionat în zona Casa de Cultură şi în Staţiunea Mamaia, în această seară au fost probleme în zona Dacia. Mai exact este afectată zona de blocuri si case dintre bulevardele Tomis si Lapusneanu.

Am încercat să aflăm când va fi rezolvată problema dar la Dispeceratul Primăriei Constanţa nu a fost primită nicio sesizare din această zonă ci doar din zona Tomis Nord, mai exact pe strada Fragilor. 

La dispeceratul de sesizări de la Luxten, firma care se ocupă cu mentenanţa iluminatului strada este program până la ora 21.00 şi nu a mai răspuns nimeni apelurilor noastre. 

Între timp problema din zona Dacia s-a rezolvat, dar îngrijorător este faptul că astfel de incidente apar tot mai des în Constanţa. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

Beznă în staţiunea Mamaia! Noi probleme cu iluminatul stradal (video)

Din nou probleme cu iluminatul stradal la Constanţa! O parte din zona Casa de Cultură este în beznă (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Radu 03 Dec, 2018 10:12 De 3 zile sun la deranjamebte 0800 070 555 sa aduc la cunostinta faptul ca pe str Farului ,Primaverii este bezna ,se fura oglinzi la masini , masinile sunt zgariate, polei + intuneric , nu ai ciraj sa iesi afara dupa ora 5 si NIMIC !
  • serb ion 08 Sep, 2018 20:46 ziua sun puse toate luminile in functiune iar seara si noaptea le sting