Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme în vinificaţie? O societate care se ocupă de cultivarea strugurilor a intrat în insolvenţă

ro

23 Oct, 2014 00:00 2501 Marime text
Maestro SPRL, în calitate de administrator judiciar, a anunţat deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva debitorului SC Piatra Ostrov SRL, prin sentinţa civilă nr. 1157/23.09.2014 a Tribunalului Constanţa, pronunţată de judecătorul sindic în dosarul nr. 6404/118/2014, potrivit site-ului www.antitepari.ro.
 
Debitorul SC Piatra Ostrov SRL are obligaţia ca, în termen de zece zile de la deschiderea procedurii, să depună la dosarul cauzei documentele prevăzute la art. 67, alin.(1) din Legea nr. 85/2014. Termenul limită de depunere de către creditori a opoziţiilor la sentinţa de deschidere a procedurii, pronunţată ca urmare a cererii formulate de debitor, în condiţiile art. 71 alin. (1), este de zece zile de la primirea notificării. Perioada de soluţionare a opoziţiilor nu va depăşi zece zile de la data expirării termenului de depunere a acestora. Creditorii debitorului SC Piatra Ostrov SRL trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a acestuia prin depunerea cererii de admitere a creanţei. Creanţele vor fi depuse până la data de 4 noiembrie. În temeiul art. 114, alin.(1) din Legea nr. 85/2014, nedepunerea cererii de admitere a creanţei până la termenul menţionat atrage decăderea din drepturile privind creanţa/creanţele deţinută/deţinute împotriva debitorului. Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 24 noiembrie. Perioada alocată depunerii contestaţiilor la Tribunal împotriva tabelului preliminar de creanţe este de şapte zile de la publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă a tabelului preliminar. Termenul pentru depunerea tabelului definitiv al creanţelor este 16 decembrie. Adunarea Creditorilor va avea pe 28 noiembrie, ora 14.00, la sediul administratorului judiciar din strada Dr. Aristide Karatzali nr. 24, Constanţa.

Din datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2004, Piatra Ostrov SRL are sediul social în comuna Valu lui Traian, strada Calea Dobrogei. Capitalul social subscris este de 1.094.500 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10.945 de lei. Asociaţii societăţii sunt Ana Maria Spânu, născută în anul 1980, Constanţa, care deţine 99 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%, şi Ilie Constantin, născut în anul 1973, în Constanţa, care deţine o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%. Administratorul societăţii este Ilie Constantin. Activitatea principală a societăţii este legată de „cultivarea strugurilor“. Potrivit date-financiare.ro, în anul 2013, firma cu 23 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.273.168 de lei şi un profit negativ de 1.556.222 de lei.

Afacerile celor doi asociaţi

Ana Maria Spânu şi Ilie Constantin, alături de Miu Costin, sunt asociaţi şi în societatea Didax Plus SRL, cu sediul social în Valu lui Traian, strada Alexandru Ioan Cuza. Capital social subscris al societăţii este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Ana-Maria Spânu deţine nouă părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45%, Miu Costin deţine zece părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, iar lui Ilie Constantin, de asemenea administrator al societăţii, îi revine o parte socială, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%. Activitatea principală a societăţii este legată de „transporturi rutiere de mărfuri“. Ilie Constantin mai este asociat şi în Intellidata SRL.
Societatea cu sediul în municipiul Constanţa, strada Crişanei, a fost înfiinţată în anul 2013. Capitalul social subscris este de 240 de lei, integral vărsat, compus din 24 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi în societate sunt Miu Costin, care deţine zece părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, Ilie Constantin, care deţine zece părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 15%, Bogdan Constantinescu, care deţine o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, Novakov Nikolay Iliev, care deţine o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 3%, Yalamov Todor Emilov, cu o parte socială şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4%, Georgiev Georgi Nenkov, cu o parte socială şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 8%. Administratorul societăţii este Ilie Constantin. Societatea se ocupă de „activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii