Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre asociați, Dobrogea Grup SA. Societatea Ro-Credo SRL are un administrator unic nou

ro

24 May, 2018 00:00 5822 Marime text
Dobrogea Grup SA, Nicolae Pascu, Ilie Nenu, Sarchizian Arseni, Fotini Teodorescu, Maria Toma, Maria Pistol, Delia-Mihaela Onea, asociați în Ro-Credo SRL au fost convocați, pe data de 28.03.2018, în adunarea generală a asociaților.
 
Asociații au aprobat raportul de activitate al administratorului special aferentă anului 2017 și perioadei 1 ianuarie - 27 martie 2018; descărcarea de gestiune a administratorului special al societății pentru exerciţiul financiar al anului 2017 și pentru întreaga durată a procedurii de insolvență generală cu reorganizare a activității pe bază de Plan, pentru finalizarea cu succes a procedurii de reorganizare judiciară. De asemenea, asociații Ro-Credo SRL au mai decis revocarea Deliei-Mihaela Onea din funcția de administrator special. În aceeași adunare, Delia-Mihaela Onea a fost aleasă în funcția de administrator unic al Societății Ro-Credo SRL, pentru un mandat de patru ani, începând cu data de 28.03.2018, care a declarat că acceptă mandatul de administrator.
 
Delia-Mihaela Onea, asociat și administrator ales, a fost mandatată pentru îndeplinirea formalităților legale de depunere și menționare acte în raporturile cu Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța. Deciziile adunării generale a asociaților Ro-Credo SRL au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii