Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul club de noapte din Constanța care anunță închiderea temporară, din cauza coronavirusului

ro

12 Mar, 2020 00:00 6194 Marime text

În timp ce multe localuri și cluburi încearcă să atragă oamenii pentru a avea câștiguri financiare, un club din Constanța a decis să pună accent pe sănătate și dorește să fie un exemplu și pentru celelalte localuri din municipiu și nu numai.
 
Înainte ca autoritățile să anunțe măsuri drastice, conducerea clubului a luat decizia să închidă temporar localul pentru a evita șansele de răspândire a unei posibile infecții cu coronavirus la nivelul municipiului. Este vorba de clubul Goblin din Constanța, iar Costin Beizadea a precizat pentru ZIUA de Constanța că echipa de manageri a luat decizia ca acest local să fie primul care își suspendă temporar activitatea, pentru a evita un risc mai mare și a trage astfel un semnal de alarmă și către alții din breaslă - sănătatea este mai importantă decât orice.
 
„Dragi prieteni & Goblin people all around Constangeles & the world, am luat decizia grea de a ne întrerupe momentan activitatea și de a amâna toate evenimentele, începând chiar cu acest weekend, până la soluționarea crizei actuale provocate de coronavirus. Chiar dacă nu a apărut până în momentul acestui comunicat o decizie guvernamentală sau locală clară privind activitatea cluburilor de gen și chiar dacă nu a fost confirmat cu certitudine până la această oră un caz de infecție cu COVID-19 la nivel local, considerăm că sănătatea și binele general al clienților noștri, pe care îi considerăm deja prieteni, primează în mod absolut și nu ne putem permite niciun fel de risc.
 
Între timp, nu uitați să vă păstrați calmul, să nu dați crezare surselor numeroase de fake news, să încercați să aplicați măsurile de prevenție sugerate de autorități și să depășim cu toții, cât mai repede, împreună, cu echilibru și atitudine pozitivă, această perioadă de nesiguranță și incertitudine.
 
Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și țineți aproape - primul eveniment pe care îl vom organiza imediat după depășirea acestei perioade dificile pentru întreaga lume va fi chiar cea de-a opta aniversare a Goblin Constanța (care ar fi trebuit să aibă loc chiar în acest weekend), eveniment la care vom participa cu toții cu bucurie, ușurare și chef nebun de party.  It’s a promise!  
 
Meanwhile, Keep Calm, Keep Cool, Keep Healthy!!”, este anunțul managerilor clubului din Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii