Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac „Voi încerca să conving membrii PNL, de ce este bine ca partidul să fie condus de Florin Cîțu, și nu de ce nu este bine să fie condus de Ludovic Orban“

ro

30 May, 2021 17:11 2476 Marime text
  • Primarul municipiul Constanța, Vergil Chițac a făcut o postare pe pagina lui de socializare, referitoare la premierul Cîțu.
  • Primarul a precizat că va  încerca să convingă membrii PNL de ce este bine ca partidul să fie condus de Florin Cîțu și nu de ce nu este bine să fie condus de Ludovic Orban, căruia îi recunoaște capacitatea și experiența politică.
Vergil Chițac spune că premierul Florin Cîțu a adus României acea gură de prospețime de care aveam mare nevoie și reprezintă un suflu nou pentru țara noastră și pentru Partidul Național Liberal. 

Iată conținutul integral al postării: 

Premierul Florin Cîțu a adus României acea gură de prospețime de care aveam mare nevoie. Reprezintă un suflu nou pentru țara noastră și pentru Partidul Național Liberal, este inteligent, bine pregătit și un abil comunicator. De aceea, mă raliez cu toată convingerea mesajului domnului Emil Boc, care a spus despre Florin Cîțu că este viitorul PNL.

Am încredere în domnia sa pentru că este un om serios și capabil și pentru că ne leagă o prietenie din perioada de luptă comună pe care am dus-o din băncile opoziției parlamentare. Am descoperit cu această ocazie un liberal autentic și atent la echilibrele macroeconomice ale țării, care susține un stat minimalist și care crede că piața trebuie să regleze mecanismele economice și nu statul. Datorită acestei viziuni și a valorilor liberale în care crede Florin Cîțu țara a trecut atât de bine prin criza sanitară, economia nu s-a destabilizat și chiar a început să crească, iar inflația nu a luat-o razna.

Nu în ultimul rând, țin să precizez faptul că demersul meu în această competiție politică este în favoarea lui Florin Cîțu și nu împotriva lui Ludovic Orban. Prin urmare, eu voi încerca să conving membrii PNL de ce este bine ca partidul să fie condus de Florin Cîțu și nu de ce nu este bine să fie condus de Ludovic Orban, căruia îi recunosc capacitatea și experiența politică.

Prin urmare, îi doresc premierului să continue în același fel și să ofere luciditate României pentru un parcurs cu adevărat remarcabil!, a precizat primarul Chițac. 


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii