Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul orașului Techirghiol, despre explozia, urmată de incendiu, unde au ars șapte căsuțe

ro

30 Jan, 2021 08:43 3871 Marime text

 
  • Pompierii militari de la ISU Dobrogea-Constanța au fost solicitați, în jurul orei 02.45, să intervină, în Techirghiol, pe strada Gheorghe Asachi.  
  • Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că, în urma incendiului urmat de o expplozie, patru căsuțe sunt distruse complet și că erau multe dintre ele dezafectate, nelocuite.
Pompierii militari de la ISU Dobrogea-Constanța au fost solicitați, în jurul orei 02.45, să intervină, în Techirghiol, pe strada Gheorghe Asachi.  

Potrivit apelantului o centrală termică a făcut explozie și a luat foc.

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că patru căsuțe sunt distruse complet și că erau multe dintre ele dezafectate, nelocuite.

A avut loc o explozie din cauza unei acumulări de gaze la o butelie. O centrală pe cocs era aprinsă și a luat foc. Patru căsuțe sunt distruse complet. În principiu, erau multe dintre ele dezafectate, nelocuite. Intervenția a durat cam două ore și jumătate. Au intervenit patru autospeciale, ambulanță și SMURD, în urma anunțului., a declarat primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, pentru cotidianul ZIUA de Constanța. 

Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanța spune că „au intervenit patru autospeciale de stingere și două echipaje SMURD”.

Sosiți la fata locului  pompierii au constatat ca ardea generalizat la căsuțe din lemn. Pagube: au ars șapte casute din lemn pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați.

„Din fericire nu au fost victime”, a mai declarat oficialul ISU Dobrogea Constanța.


Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea

Citește și:
Explozie, urmată de incendiu, la Techirghiol. Au ars șapte căsuțe (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii