Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Decebal Făgădău - „La jumătatea lunii februarie întra în vigoare trei trasee dedicate transportului școlar”

ro

30 Jan, 2020 12:47 3150 Marime text
Primarul Decebal Făgădău a anunțat în cadrul unei conferințe de presa, că de la jumătatea lunii februarie întra în vigoare trei trasee dedicate transportului scolar.

Acest proiect a fost aprobat astăzi prin intermediul modificarii HCL 411/2019 prinvind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane către societatea CT Bus SA.

Traseele sunt: 1. Gară - A. Lăpușneanu - Tomis Nord;
Traseul 2 - Km 5 - Cumpenei - Soveja - Tomis Nord;
Traseul 3 - Palazu Mare - bulevardul Tomis - Tomis Nord.

Decebal Făgădău spune că traseele vor avea o signalistică astfel încât elevii să fie preluați în siguranță de la reprezentatul unităților de învățământ către case.

Toate autobuzele de pe aceste trasee sunt noi, din lotul Isuzu.

Făgădău mai spune că pentru copiii de grădinița, aceștia pot fi însoțiți de părinți sau bunici iar instituțiile școlare vor stabili persoanele care vor prelua elevii din stații și îi vor prelua până la instituțiile de învățământ.

Primarul spune că își dorește ca prin acest proiect să se degreveze și traficul, astfel încât, părinții să renunțe să își mai ducă copiii cu mașina la școală și astfel să se creeze ambuteiaje în zona unităților de învățământ.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Petre 30 Jan, 2020 15:10 La traseu care vine dinspre ....LUMINA --OVIDIU--PALAZU...si CARE traseu se oprește undeva pe bul timiș sau gara nu stiu de fapt trebuie să aveți în vedere că mulți copii merg la liceele tehnologice care sunt .pe la Anda .sau tot in zona ca acolo sunt cam2.... 3 licee apropiate..plus liceul care a fost inainte VASILE PARVAN ..si l.ati desfiintat acum e alt liceu acolo ..deci ar trebui facut in asa fel incat copii sa nu fie nevoiți să schimbe 2 trasee.....băiatul meu a făcut liceul VASILE PARVAN...SI DACA S.A DESFIINTAT VROIA SA STIE UNDE SE POATE ADRESA SA OBTINA INFORMAȚII IN CAZ CĂ AR AVEA NEVOIE ...PENTRU CA A INCERCAT LA ACEL LICEU ȘI NU A OBTINUT NIMIC NICI O INDRUMARE......DECI SUNT UNII CARE MAI AU ULTIMUL EXAMEN DE DAT SI VOR ANUMITE ONFORMATII ACTE ..