Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanţei, întâlnire cu șefii misiunilor diplomatice și ai oficiilor consulare (galerie foto)

ro

29 Aug, 2019 12:55 1232 Marime text
Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău a avut onoarea de a se întâlni, ieri, 28 august 2019, cu șefii misiunilor diplomatice și ai oficiilor consulare ale României din străinătate.

Întâlnirea a fost făcută cu ocazia vizitei pe care aceștia au făcut-o la Constanța în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române (RADR).
Tema ediției a fost ”Diplomația României: repere și noi perspective”.

Această vizită arată interesul diplomaților români pentru dezvoltarea cooperării la nivel economic, cultural, educațional, între municipiul Constanța și țările în care aceștia își desfășoară activitatea diplomatică, această zonă reprezentând o deosebită importanță geostrategică pentru țara noastră, așa cum a remarcat și primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău:

 „De acum înainte veți fi și ambasadorii și consulii Constanței în întreaga lume, pentru că rolul dumneavoastră este decisiv în promovarea intereselor regionale și globale ale României peste hotare. Constanța este primul oraș care a beneficiat de asistență tehnică din partea Băncii Mondiale, de aceea vă adresez rugămintea de a face cunoscut profilul competitiv și potențialul imens al municipiului nostru în întreaga lume”.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii