Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari promovează energia solară

ro

16 Sep, 2010 00:00 1745 Marime text
navodari_-_nicolae_matei_06.jpgPentru a se alinia noilor standarde de mediu, Primăria Năvodari a scos la licitaţie un contract de nu mai puţin de 1,6 milioane de lei pentru a înlocui sistemele clasice de încălzire a sediilor instituţiei cu sisteme bazate pe montarea de pompe de căldură sau de panouri solare.

Pe lângă proiectele pe care vrea să le deruleze în localitate, precum amenajarea unei pieţe de peşte, a unui sens giratoriu nou în oraş, dar şi lărgirea podului până la jumătate, primarul oraşului, Nicolae Matei, a întreprins demersuri pentru a pune în aplicare un proiect pentru montarea unor sisteme moderne de captare a energiei solare şi reutilizare a acesteia. Potrivit invitaţiei numărul 266043, urmează a se înlocui sistemele clasice de la sediile Primăriei, Poliţiei Comunitare, Direcţiei Economice (Fiscale), Pieţei Centrale, Căminului de Nefamilişti (Jandarmerie) şi al Cantinei Sociale. Lucrarea este cofinanţată din Fondul de Mediu prin Programul de înlocuire a sistemelor clasice de încălzire cu sisteme care utilizează energie solara, energie geotermala sau alte sisteme.

Agenţii economici interesaţi îşi pot depune ofertele până pe 24 septembrie, ora 8.30, iar şedinţa de deschidere a ofertelor urmează a avea loc începând cu ora 16.00. Valoarea maximă pe care Primăria este dispusă să o achite pentru acest proiect este de 1.640.392 de lei. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii