Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța lansează concursul “Fotografii istoriei”!

ro

28 Oct, 2019 00:00 1629 Marime text
Până pe 8 noiembrie 2019, sunteți invitați să imortalizați centrul vechi al Constanței și să participați la un concurs inedit lansat de Primăria Municipiului.

Cele mai reușite 12 instantanee cu elemente de detaliu ale clădirilor din Zona Peninsulară vor compune calendarul on-line pentru anul 2020,  în care vor fi punctate toate evenimentele importante pe care Constanța le desfășoară în cadrul proiectului european „ALT/BAU- Transfer Networks Alternative Building Activation Units”. Programul are ca obiectiv identificarea unor soluții pentru salvarea clădirilor de patrimoniu degradate din centrul vechi.
Regulamentul este simplu. Orice pasionat de fotografie este invitat să posteze imaginile pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea dedicată acestui concurs, iar clasamentul se va face conform numărului de like-uri. Primele 12 fotografii care se vor bucura de cele mai multe aprecieri vor intra în calendarul on-line.
Așadar, lăsați camera foto să surprindă străzile și clădirile încărcate de istorie din Peninsulă, și trimiteți cele mai frumoase imagini, până pe 8 noiembrie! Fotografiile postate trebuie să aibă o rezoluție de minimum 6 MB.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii