Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria municipiului Constanţa achiziţionează echipamente de control al parcărilor

ro

18 Sep, 2019 00:00 1723 Marime text

Municipalitatea consultă piaţa în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei de bariere pentru sediul propriu. Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze o barieră (sistem), care va include următoarele elemente: o barieră automată pentru acces auto cu timp de deschidere de maximum 6 secunde, pentru a se putea folosi cu card/tag/etichete autoadezive de acces, cititor de proximitate pentru cartelele de acces cu distanţa de citire 8 cm, care va asigura accesul/ieşirea terţilor în perimetrul asigurat, precum  şi 30 de cartele de acces tipăribile şi înseriate.

Achiziţia aflată în consultare presupune atât furnizarea produselor, instalarea/montarea acestora, garanţia echipamentului pe doi ani, precum şi efectuarea serviciului de mentenanţă pe o perioadă de doi ani (în perioada de garanţie) fără costuri suplimentare.  

Propunerile pot fi transmise până la data de 20.09.2019 ora 16:00. Orice persoană juridică interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate numai prin mijloace  electronice la adresa de e-mail sigurantabunuripublice@primăria-constanţa.ro.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii