Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia organizează a treia licitaţie pentru bunurile Imobiliara SRL Teren şi două blocuri la jumătate din preţul iniţial

ro

16 Nov, 2013 00:00 2175 Marime text
„Valoarea imobilelor va scădea cu 50% faţă de valoarea din raportul de evaluare”, anunţă reprezentanţii Primăriei Mangalia cu privire la imobilele debitorului SC Imobiliara SRL, imobile care, din cauza unor datorii acumulate de societate către administraţia locală din sudul litoralului, vor fi scoase la vânzare, prin licitaţie publică. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 29 noiembrie.
 
La începutul lunii octombrie, Primăria Mangalia anunţa organizarea unei licitaţii publice pentru vânzarea unor bunuri mobile. Era vorba despre un teren în suprafaţă de 1.050 metri pătraţi şi două blocuri nefinalizate, imobile aparţinând debitorului SC Imobiliara SRL, cu sediul în Bucureşti. Aşa cum au menţionat, încă de la început, reprezentanţii Primăriei Mangalia, firma riscă să-şi piardă bunurile din cauza unor datorii acumulate la bugetul local.
Prima licitaţie pentru procedura de executare silită a avut loc pe data de 28 octombrie. De imobilul situat în intravilanul municipiului Mangalia, staţiunea Neptun, compus din terenul în suprafaţă de 1.050 metri pătraţi şi construcţiile bloc nr. 1 în regim D+P+34E şi bloc nr. 2 în regim D+P+10 E nu s-a arătat însă nimeni interesat. Fapt pentru care licitaţia a fost reluată în cursul acestei săptămâni. Nici de această dată nu s-a înscris niciun ofertant.

Chiar şi aşa, procedura de executare silită merge mai departe, având în vedere faptul că, până la acest moment, SC Imobiliara SRL nu a achitat nici măcar o parte din datorie. Amintim că la valorificarea bunurilor, prin vânzarea acestora la licitaţie publică, s-a ajuns ca urmare a faptului că în conturile bancare ale debitorului nu s-ar fi găsit, susţin reprezentanţii Primăriei Mangalia, disponibilităţi băneşti.
Următoarea licitaţie are loc pe 29 noiembrie. De această dată, valoarea imobilelor va scădea cu 50% faţă de valoarea stabilită iniţial de evaluator. În pofida faptului că vorbim deja despre o a treia licitaţie, până la momentul actual nu s-a înscris niciun ofertant.
În conformitate cu datele disponibile pe Registrul Comerţului, SC Imobiliara SRL este administrată de Vlad Radu Popa şi are ca domeniu de activitate „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Asociaţi persoane fizice în firmă sunt Ruxandra Popa, Nicolae Preda şi Vlad Radu Popa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii