Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Horia, județul Tulcea, licitație pentru executarea unui pod nou

ro

06 Oct, 2020 00:00 1640 Marime text

 
  • Primăria Comunei Horia, județul Tulcea, construiește  un pod în amplasamentul podețului existent, în intravilanul localității Horia din județul Tulcea, anunț ce poate fi consultat în secțiunea „Documente“.
 
Valoarea contractului este de 85.275.958 lei.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este " Construire „Pod Moară” în localitatea Horia, județul Tulcea".
 

Descrierea contractului

 
Podul nou se va executa in amplasamentul podețului existent, in intravilanul Localitatii Horia din Judetul Tulcea conform Planului Urbanistic General aprobat. Podul are lungimea totala de 20.06 m si latimea de 9.00 m (parte carosabila 6.00m + 2 trotuare denivelate de 1.50m). Din punct de vedere administrativ, ca regim juridic, podul face parte din domeniul public al Comunei Horia. Suprafata ocupata de lucrarile de amenjare va fii de 2100 mp si nu implică ocupări suplimentare de terenuri/proprietati private fată de cele care apartin de drept domeniului public. Ca regim economic, folosinta actuala este zona căi de comunicație- conform încadrarii cadastrale iar destinația propusa zona căi de comunicatie-pod. În masura în care termenele prevazute la art. 161 din Legea 98/2016 nu pot fi respectate, autoritatea contractantă va transmite raspunsul la clarificari cu 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. În conformitate cu prevederile art. 160 alin (1), orice operator economic interesat sa participe la prezenta procedura are dreptul de a solicita clarificari în legatura cu documentația de atribuire cu 10 zile înaintea datei limită de depunere a ofertelor.
 
Conform evaluarilor din SF, valoarea estimata a contractului Proiectare și execuție obiectiv „Construire „Pod Moară” în localitatea Horia, județul Tulcea” este de: Valoarea estimată fără TVA (numai în cifre): 852.759,58 lei fara TVA Din care valoarea estimata la executia lucrarii: 793.500,00 lei fara TVA Valoarea estimată pentru organizarea de șantier: 12.259,58 lei fără TVA Valoarea estimată pentru serviciile de proiectare (inclusiv verificarea tehnică a proiectului): 40.000,00 lei fara TVA Valoarea estimata pentru serviciile de asistenta tehnica (in perioada de executie si pentru participarea la faze de control): 7.000,00 lei fără TVA.

II.2.5) Criterii de atribuire:
Pretul cel mai scazut
II.2.13) Informatii despre fondurile Uniunii Europene:
Achizitia se refera la un proiect si/sau program finantat din fonduri ale Uniunii Europene:Nu
Tip finantare :Fonduri bugetare
  
Data limită pentru depunerea ofertelor este 19.10.2020.   
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Investiție a primăriei Se ridică o piață agroalimentară în comuna Horia, județul Tulcea (document)

Care este noua componență a Consiliului Județean Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii