Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria cumpără servicii de restaurare, reamplasare şi punere în valoare a unor statui şi monumente din municipiul Constanţa

ro

27 Feb, 2019 00:00 1744 Marime text
Primăria Constanţa consultă piaţa în vederea achiziţiei de servicii de restaurare, reamplasare şi punere în valoare statui şi monumente din municipiul Constanţa. Consultarea urmăreşte determinarea valorii estimate pentru achiziţia serviciilor.
 
Serviciul constă în măsuri de conservare care asigură protecţia patrimoniului dacă se aplică în mod unitar tuturor elementelor structurale (soclu, lucrare propriu-zisă, zona de protecţie) din piatră, bronz etc. Aspecte supuse consultării: propunere de preţ pentru şase obiective de artă plastică, respectiv: Grup statuar „Cădere de pe soclu”, Parc Arheologic (Parc Primărie); Monumentul Eroilor „Independenţa”, Parc Casa de Cultură; Monumentul Eroilor Reg. 13 Artilerie „Vulturul”, Parc Tomis II; Monumentul Reg. 34 Artilerie, Strada Traian; Statuia „Tinereţe”, Hotel Doina, Staţiunea Mamaia şi „Obelisc”, Parc Casa de Cultură.
 
Data-limită pentru consultare este 4.03.2019. Propunerile de preţ se vor depune/transmite în original la adresa Primăriei Municipiului Constanţa - Serviciul Amenajări Urbane, sediul din str. Ştefan Mihăileanu nr. 10 sau pe adresa de e-mail oana.tudor@primaria-constanta. În cazul în care propunerile de preţ vor fi transmise prin e-mail, operatorul economic/specialistul are obligaţia de a o transmite în original la sediul beneficiarului în maximum trei zile de la data înaintării propunerii de preţ iniţiale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii