Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa vrea să repună în funcţiune supravegherea video în Parcul Arheologic şi zona Vraja Mării - Cazino - Port Tomis

ro

29 Aug, 2019 00:00 1880 Marime text
Municipalitatea consultă piaţa în vederea achiziţiei de mentenanţă şi reparare cu schimbare de piese pentru sistemele video de supraveghere din obiectivele Primăriei Constanţa.
 
Achiziţia vizează furnizare piese pentru punerea în funcţiune a Centrului de monitorizare şi supraveghere video, soft gestiune pentru cel puţin 50 camere, îmbunătăţire sistem TVCI „Parc Arheologic”, „Mentenanţă sistem de supraveghere video „Zona Promenadă Vraja Mării - Cazino - Port Tomis”.
 
Preţurile unitare vor include toate cheltuielile legate de manoperă, materiale, piese de schimb, transport, precum şi alte cheltuieli legale. Se solicită furnizorilor oferte tehnice şi oferte de preţ detaliate care să cuprindă toate elementele de cost, timpi de intervenţie de la momentul sesizării conform ROF-ului avizat de I.G.P.R. şi modul de transmitere a sesizării.
 
Termenul-limită pentru consultare este 03.09.2019. Orice persoană juridică interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate numai prin mijloace electronice la dresa de e-mail sigurantabunuripublice@primăria-constanţa.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogu 29 Aug, 2019 10:20 Trebuia de mult ca sistemul de supraveghere video sa fie pus in functiune si trebuiau date amenzi pentru cei care nu au respect pentru piesele arheologice! La festivalul One 2019, sarcofagele si fragmentele de coloane din piatra erau pline de oameni care stateau pe ele, copiii le loveau cu mingea si nimeni nu intervenea! Numai in Romania se poate asa ceva! Sa organizezi un festival de muzica in imediata apropiere a unui parc arheologic, fara sa iei masuri de protejare a monumentelor, este la fel de blamabil !
  • maria 29 Aug, 2019 09:10 Cu restul zonelor ce face Primaria? Pina si Caracalul are mai multe camere de supraveghere.Monitorizati str. Mihai Viteazu ca a devenit,noaptea, pista deconcurs pentru auto si motociclete. Totusi care este motivul ascuns pentru care ,Constanta,la acest moment, nu are un sistem de monitorizare pentru zonele susceptibile de contraventii si infractionalitate? ar fi bine sa investigati.