Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa vrea să doteze punctul de prim ajutor din staţiunea Mamaia. Ce va cumpăra

ro

01 Feb, 2017 00:00 1548 Marime text
Primăria Constanţa doreşte să achiziţioneze mai multe echipamente pentru funcţionarea punctului de prim ajutor din staţiunea Mamaia, în acest sens publicând un anunţ pentru consultarea pieţei. Astfel, municipalitatea urmăreşte achiziţia unor echipamente necesare pentru buna funcţionare şi desfăşurare a punctului de prim ajutor, amplasat în dreptul hotelului Ovidiu din staţiunea Mamaia.
 
Amenajarea şi buna funcţionare a punctului de prim ajutor din staţiunea Mamaia impun crearea unor condiţii minime de lucru, fapt pentru care Primăria Constanţa intenţionează să achiziţioneze următoarele echipamente obligatorii: un pat de consultaţii sau pat de masaj (cu saltea îmbrăcată în piele ecologică); un dulap/ladă metalică pentru depozitat medicamente şi materiale sanitare; o targă lopată cu centuri; un defibrilator semiautomat lifepack 1000; un aspirator de secreţii; un rucsac de prim ajutor echipat cu borsete pentru medicaţie, kit de resuscitare siliconic pentru adult şi copil, tensiometru manual şi glucometru.
 
Având în vedere importanţa salvării de vieţi omeneşti în perioada desfăşurării sezonului estival, este necesară luarea măsurilor urgente pentru achiziţia echipamentelor obligatorii menţionate mai sus.
 
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propuneri privind detalii tehnice, oferte de preţ, schiţe etc., în vederea elaborării caietului de sarcini şi estimării valorice. Propunerile vor fi transmise la adresa de email oana.tudor@primaria-constanta.ro, la sediul din str. Mihail Kogălniceanu nr. 28, Constanţa, sau la nr. de fax 0241488176.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii