Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța - Să păstrăm orașul curat!

ro

23 Jun, 2020 14:12 1340 Marime text

Oficilii Primăriei Constanța anunță că acțiuni de igienizare și salubrizare a străzilor orașului se desfășoară constant în municipiul Constanța, astfel încât să fie menținut un climat de curățenie.

„Nimic nu se poate face însă fără ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din orașul nostru“. Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică, împreună cu societatea de salubrizare a orașului acționează zi de zi pentru igienizarea și salubrizarea străzilor, trotuarelor, aleilor din parcuri, ridicarea deșeurilor din coșurile stradale și pe cele aruncate la întâmplare în zonele dintre blocuri“, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Totodată, se mătură străzile din oraș, iar utilajele specializate au spălat astăzi trotuarele și zonele pietonale de pe bulevardele: 1 Decembrie 1918, Ferdinand și Tomis, străzile: Atelierelor, I.G.Duca și Mihai Viteazu, dar și aleile din parcul Tomis II. La rândul lor, platformele supraterane de deșeuri din oraș sunt spălate, igienizate, deratizate și dezinfectate.

Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar atunci când observați persoane care aruncă gunoaiele pe domeniul public apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241/484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Pe de altă parte, angajații societăților de întreținere a stațiilor verzi cosesc iarba, tund gardul viu, pășesc arbuștii și trandafirii din zona peninsulară, zona Pieței Ovidiu, Faleza Cazino, Parcul Arheologic, Parcul Tomis II, cartierele Tomis I și Tomis II, Parcul Tăbăcărie, Dacia, Pescărie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii