Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Operatorii economici nu trebuie să permită comerțul ambulant pe plajă

ro

29 Jul, 2020 12:54 1624 Marime text

 
  • Operatorilor economici care au închiriat sectoare de plajă, la Constanța, le-a fost prezentat încă o dată ce obligații au în conformitate cu legislația în vigoare.
 
Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța a prezentat încă o dată operatorilor economici care au închiriat sectoare de plajă ce obligații au în conformitate cu legislația în vigoare, pentru a evita aplicarea sancțiunilor și pentru o bună desfășurare a activității pe întreaga durată a sezonului estival.
 

Operatorii de plajă trebuie să respecte măsurile de protecţie sanitară, să permită accesul pe plajă doar în limitele de capacitate adoptate și să se asigure că servirea clienților se face de către personalul angajat al plajei concesionate, fără deplasarea clienților în punctele de servire, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

 
De asemenea, operatorul economic nu trebuie să permit desfășurarea activităților de comerț ambulant pe plajă.
 

Vă mulțumim pentru înțelegere și facem apel la spiritul dumneavoastră civic pentru ca atât turiștii, cât și constănțenii, să se bucure de un litoralul românesc civilizat și sigur, se mai menționează în comunicat.

 
Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii