Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța închiriază un utilaj pentru nivelare materiale de construcții provenite din desființări construcții în municipiu

ro

18 Aug, 2021 00:00 1004 Marime text
  • Primăria Constanța vrea să închirieze un utilaj cu operator pentru nivelarea materialelor provenite din activități de construcții și desființări în municipiul
  • Achiziția este estimate la 1.633.737.60 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.09.2021

 
Primăria Constanța pune la bătaie 1.633.737.60 lei pentru un contract de achiziție care presupune  închirierea unui utilaj cu operator pentru nivelarea materialelor provenite din activități de construcții și desființări în municipiul.

Depozitul unde trebuie transportate aceste deșeuri este amplasat în zona cuprinsă între Poarta nr.9 și dana nr.103 a portului Constanța.

Durata acordului-cadru este de 48 luni și cuprinde patru contracte subsecvente.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chițac - Primar, Felicia-Nadina Ovanesian – Administrator public, Rusu Ionuț - Viceprimar, Cocargeanu Florin–Daniel - Viceprimar, Călin Viorela Mirabela – Secretar general, Frigioiu Marcela - Director executiv, Gheorghe Georgeta - Director executiv adjunct, Dobre Oana - șef serviciu, Petcu Lenuța - șef serviciu, Drăgan Andreea - Director executiv adjunct, Manea Nilghiun - șef serviciu, Georgescu Raluca - Director executiv adjunct, Horia Miron Constantinescu - Director general delegat, Para Luiza - șef serviciu și Paiu Gabriela - șef serviciu.


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.09.2021, ora 15:00 în SEAP.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un nou contract de furnizare de produse încheiat de Primăria Constanța

Primăria Constanța deschide sesiunea de selecție pentru proiecte nonprofit din domeniile sportiv și cultural. Ce buget a alocat pentru acest an?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii