Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa dă aproape jumătate de milion de lei pentru Servicii de formare şi calificare

ro

07 Mar, 2015 00:00 1093 Marime text
Primăria Constanţa anunţă organizarea, pe data de 24 martie, a procedurii privind încheierea unui contract având ca obiect „Servicii de formare - calificare“ aferente proiectului „Măsuri integrate pentru egalitate de şanse“.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 487.741,93 de lei, fără TVA. Ofertele pot fi depuse până pe data de 24 martie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 13.00. Participanţii la această procedură publică trebuie să depună o garanţie de 9.500 de lei. Durata contractului este de şapte luni.

Lansat în luna august 2014, proiectul „Măsuri integrate pentru egalitate de şanse“ are drept scop „facilitarea accesului pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile (femei) şi construirea unei cariere profesionale în contextul promovării unei societăţi incluzive în scopul asigurării bunăstării femeilor din mediul urban şi rural al regiunii Sud Est“. Proiectul „Măsuri integrate pentru egalitate de şanse“ este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6: „Promovarea incluziunii sociale“, Domeniul major de intervenţie 6.3: „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii“. Grupul ţintă este format din 532 de femei din mediul urban şi rural din regiunea Sud Est. În cadrul proiectului, vor fi organizate programe de formare profesională: baby-sitting, competenţe sociale şi civice, inspector resurse umane, lucrător în comerţ şi curs de limba engleză. Prin participarea la programe de formare profesională se facilitează creşterea competenţelor şi a calificărilor femeilor, se consolidează accesul egal pe piaţa muncii, cu scopul de a creşte oportunităţile de angajare şi de incluziune ale femeilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii