Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa cumpără servicii pentru reactualizarea PUZ-ului peninsulei

ro

03 Jul, 2019 00:00 1812 Marime text

Primăria municipiului Constanţa consultă piaţa cu privire la achiziţia serviciului de  elaborare şi actualizare piese scrise şi desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ-ului peninsulei, în conformitate cu Ordinul MTCT nr. 562 din 20 octombrie 2003 pentru aprobarea Reglementării tehnice „Metodologie de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor de urbanism pentru zone construite protejate (PUZ)”.

Planul de urbanism zonal se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic şi cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1:2000. Se solicită oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate de achiziţie a serviciilor de  elaborare şi actualizare piese scrise şi desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ-ului peninsulei, pentru amplasamentul situat în municipiul Constanţa, zona peninsulă, în suprafaţă de cca 95 ha.

Aspecte supuse consultării: oferta de preţ (TVA evidenţiat distinct) în vederea determinării valorii  estimate  a  serviciilor, cu detalierea  preţului  estimat  pe  fiecare documentaţie în parte. Data-limită de transmitere a propunerilor este10.07.2019. Data-limită de consultare este 12.07.2019.

Orice  persoană/ organizaţie  interesată  are posibilitatea  de  a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate de achiziţie a serviciului menţionat mai sus pe adresa de e-mail arhitect.sef@outlook.com.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii