Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța cumpără servicii de organizare pentru „Summitul Tinerilor, Ediția 2021”

ro

15 Oct, 2021 00:00 1728 Marime text
  • Municipalitatea intenționează să achiziționeze servicii de organizare evenimente culturale „Summitul Tinerilor, Ediția 2021”
  • Evenimentul are loc pe 20 noiembrie, în Constanța - Capitala Tineretului din România 2021-2022, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, Ministerul Tineretului și Sportului
 

 
Primăria Constanța consultă piața în vederea determinării prețului pentru achiziționarea de servicii de organizare evenimente.

Potrivit anunțului, municipalitatea intenționează sa achiziționeze servicii de organizare evenimente culturale „Summitul Tinerilor, Ediția 2021”.

Pe 20 noiembrie, în Constanța - Capitala Tineretului din România 2021-2022, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, Ministerul Tineretului și Sportului se organizează unul dintre cele mai importante evenimente de tineret care evidențiază și recunosc rezultatele importante ale celor implicați în proiectele și inițiativele cu și pentru tineri de la nivel național.

Anual, orașul care poartă titlul de Capitala Tineretului din România găzduiește gala care premiază proiecte din următoarele domenii: antreprenoriat, muncă și angajabilitate, cultură, implicare civică, voluntariat, mediu, incluziune socială, învățare non-formală, sănătate și sport.
Dată limită pentru transmitere propuneri este 15.10.2021.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț pe adresa de e-mail:evenimente@primaria-constanta.ro  sau la  sediul  Primăriei Municipiului Constanța, bd. Tomis nr. 51 (Registratura).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Se organizează licitație. Aparatele de aer condiționat ale primăriei Constanța au nevoie de service
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii