Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa cumpără servicii de evaluare a chiriilor pentru viitoarele sedii ale Poliţiei Locale, ale Autorităţii Tutelare şi ale Corpului de Control

ro

29 Aug, 2017 00:00 2089 Marime text
Municipalitatea achiziţionează serviciul de evaluare a preţurilor de închiriere a sediilor secundare ale Primăriei Constanţa. Valoarea estimată a achiziţiei este de 1.390 de lei fără TVA. Prestarea se referă la servicii de bună calitate, care să corespundă din punct de vedere calitativ şi cantitativ cu condiţiile impuse în caietul de sarcini. 
 
Condiţiile tehnice şi de calitate, conform prescripţiilor tehnice şi legislaţiei din România, cad în sarcina prestatorului de a le respecta şi aplica în totalitate. Atribuirea se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, conform caietului de sarcini nr. 91047, considerat cerinţă minimală şi obligatorie pe care trebuie să o îndeplinească oferta. Ofertele vor fi transmise până la data de 31.08.2017, în original, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa.
 
Vă reamintim că, în luna iulie, Primăria Constanţa a organizat o consultare de piaţă în vederea închirierii de pe piaţa liberă de sedii pentru Direcţia Poliţia Locală, Autoritatea Tutelară şi Corp Control.  

Ce spaţii închiriază Primăria

Municipalitatea are nevoie de un spaţiu administrativ în suprafaţă de de 1.300-1.500 mp pentru desfăşurarea activităţii unui compartiment din cadrul Primăriei Constanţa - Direcţia Poliţia Locală şi de un spaţiu administrativ în suprafaţă de 120 -150 mp pentru desfăşurarea activităţii unui compartiment al administraţiei.
 
Obiectul contractului vizează şi închirierea unui spaţiu administrativ pentru desfăşurarea activităţii Serviciului Autoritate Tutelară, închirierea unui spaţiu administrativ în suprafaţă de 500-600 mp pentru desfăşurarea activităţii unui compartiment din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa, precum şi închirierea unui spaţiu administrativ pentru desfăşurarea activităţii Direcţiei Poliţie Locală - Corp Control.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii