Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa cumpără servicii de consultanţă

ro

29 Aug, 2018 00:00 1420 Marime text
Primăria Constanţa consultă piaţa în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei „Servicii de consultanţă specializată pentru realizarea Analizei diagnoză pentru dezvoltare instituţională în cadrul proiectului Creşterea capacităţii administrative a Municipiului Constanţa prin introducerea şi menţinerea sistemului de management al calităţii ISO 9001”.
 
Municipalitatea aşteaptă o ofertă de preţ în vederea determinării valorii estimate pentru achiziţia serviciilor de consultanţă. Preţul serviciilor de  consultanţă  specializată pentru realizarea Analizei diagnoză pentru dezvoltare instituţională va fi prezentat la valoarea totală în lei, exclusiv taxa pe valoarea adăugată, care va fi evidenţiată distinct.
 
Data-limită de transmitere a propunerilor este 29.08.2018. Data-limită pentru consultare este 30.08.2018. Orice persoanǎ interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, camera 25B, parter.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii