Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa consultă piaţa pentru Programul Operaţional Bazinul Mării Negre 2014 - 2020. Ce achiziţii are în proiect

ro

02 Feb, 2017 00:00 1542 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să realizeze proiecte pentru obţinerea finanţării prin Programul Operaţional Bazinul Mării Negre 2014 - 2020. De aceea, în această perioadă, organizează o consultare de piaţă pentru a afla valoarea estimată privind „Achiziţia serviciului de elaborare cerere de finanţare conform Ghidului Solicitantului aferent Programului Operaţional Bazinul Mării Negre 2014 - 2020“.
 
Oferta de preţ are în vedere prima cerere de proiecte în ceea ce priveşte „Promovarea businessului şi antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre“ şi „Promovarea coordonării protecţiei mediului şi reducerea în comun a deşeurilor maritime“. La fundamentarea preţului, se va ţine cont şi de faptul că anexele şi cererea de finanţare vor fi redactate în limba română şi în limba engleză.
 
Firmele vor depune oferte de preţ în sistemul electronic, evidenţiind distinct TVA, în vederea determinării valorii estimate a serviciului sus-menţionat. Orice persoană sau organizaţie interesată poate transmite oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului la adresa de e-mail programe@primaria-constanta.ro. Informaţiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitatie.ro.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii