Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa caută firmă pentru demolarea construcţiilor ilegale (document)

ro

11 Feb, 2017 00:00 2634 Marime text
Municipiul Constanţa a pus gând rău celor care au ridicat construcţii ilegale, fără a dispune de toate actele necesare. În acest sens, Primăria Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei consultări publice pentru atribuirea contractului „Achiziţie lucrări de demolare a construcţiilor de orice fel nelegal executate, în municipiul Constanţa“.
 
Propunerile pot fi transmise până pe data de 17.02.2017, iar data-limită de consultare este 27.02.2017. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ la sediul Direcţiei Poliţia Locală din Constanţa, strada Amzacea nr. 13.
 
Obiectul consultării constă în achiziţia lucrărilor de demolare a construcţiilor de orice fel nelegal executate în municipiul Constanţa. Demolările se vor realiza integral în vederea desfiinţării totale a construcţiilor. Lucrările se vor realiza respectând prevederile şi prescripţiile tehnice în vigoare. După executarea lucrărilor, deşeurile rezultate vor fi încărcate şi transportate. După demolare, amplasamentul va fi eliberat de toate resturile rămase şi se va încheia proces-verbal de eliberare a terenului. În analizele de preţ se va include transportul la o distanţă medie de zece kilometri.
 
Primăria Constanţa solicită opinia furnizorilor/firme specializate în demolare cu privire la preţurile practicate pentru desfiinţarea următoarelor tipuri de lucrări: infrastructură beton armat (fundaţii)/mc - suprastructură, închideri şi împrejmuiri, demolări învelitori, garaj, copertine, pergole, panouri şi firme publicitare, cabluri de reţea (fibră optică), stâlpi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de consultare publică al Primăriei Constanţa. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii