Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța așteaptă oferte de preț pentru reabilitarea jardinierelor amplasate în municipiu

ro

17 Nov, 2018 00:00 1326 Marime text
Municipalitatea consultă piața în vederea achiziției lucrărilor de reparații jardiniere amplasate pe domeniul public al Constanței.
Jardinierele sunt din beton, cu suprafața laterală tencuită cu terasit sau placată cu piatră naturală cioplită cu glaf mozaicat sau glaf din piatră naturală cioplită. Reparațiile la jardinierele care sunt deteriorate, surpate sau dărâmate se vor executa prin lucrări specifice: turnare beton B150 în fundații și elevații; montare, fasonare armături din oțel beton PC 52 cu diametrul de 8 mm; turnare/reparații glafuri mozaicate pe porțiuni lipsă sau crăpate; tencuieli exterioare; placare glafuri, suprafețe laterale cu piatră naturală cioplită pe porțiuni degradate sau lipsă; șlefuire suprafețe placate cu piatră naturală cioplită (glafuri și suprafețe laterale), vopsitorie lavabil exterior în 2 straturi.

În cadrul consultării, în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorice, se solicită opinia agenților economici cu privire la: prezentare propunere de preț, cu încadrare în articole de deviz, conform locațiilor și listei de cantități prezente în anunțul atașat în secțiunea documente.
 
Propunerile de preț se vor depune/transmite în original la adresa Primăriei Municipiului Constanța - Serviciul Amenajări Urbane, sediul din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10, până la data de 22.11.2018. Consultarea în sistem electronic are loc pe 26.11.2018.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii