Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța achiziţionează serviciul de elaborare documentație pentru parcarea publică multietajată din zona Casa de Cultură

ro

15 Jul, 2021 00:00 1691 Marime text
  • Primăria Constanța achiziţionează serviciul de elaborare documentație tehnico-economică pentru studiu de fezabilitate parcare publică multietajată, în zona Casa de Cultură
  • Valoarea estimată a contractului este 132.000 lei fără TVA
  • Termen limită depunere oferte, pe adresa de email de mai jos: 27.07.2021 ora: 23:59
  • Ofertanții pot solicita clarificări înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, doar pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro
 
 
Primăria Constanța achiziţionează serviciul de elaborare documentație tehnico-economică pentru studiu de fezabilitate „parcare publică multietajată”, în zona Casa de Cultură, în municipiul Constanța.
 
Valoarea estimată a contractului este 132.000 lei fără TVA.
 
Durata contractului: șase luni de la emiterea ordinului de începere, cu posibilitatea prelungirii cu acordul părţilor, funcție de perioada de obtinere C.U., avize/acorduri și de perioada de evaluare a proiectului.
 
Contractul de prestări servicii va cuprinde și prevederi referitoare la sistarea acestuia. Valabilitate ofertă: 90 de zile.
 
Termen limită depunere oferte, pe adresa de email de mai jos: 27.07.2021 ora: 23:59.
 
Ofertanții pot solicita clarificări înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, doar pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Primăria Constanța se va împrumuta la BERD pentru a construi parcări pe structură metalică P+1 adaptată la mediul sărat. Cum vor arăta?

Vergil Chițac Parcările supraetajate, construite în parteneriat cu privații

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii