Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a acționat cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant

ro

06 Feb, 2020 09:53 1747 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a scos utilajele de deszăpezire încă de aseară începând cu ora 23:00. Sărărițele au împrăștiat material antiderapant iar autospecialele cu lamă, precum și frezele de mici dimensiuni sau ATV-uri cu sărărițe au fost pregatite să intervină în funcție de condițiile atmosferice.

În acest moment se circulă în condiții bune pe toate arterele din municipiu iar utilajele acționează în preajma spitalelor și unităților de învățământ. Mijloacele de transport în comun circulă normal, cu exepția zonei de după sensul giratoriu de la păpădie (Oxford) care este blocată de polițiștii rutieri din cauza unor  schele amplasate pe un bloc aflat în construcție, ce se pot prăbuși din cauza vântului puternic. Pe acest sector de drum, autobuzele 5-40 și 100 întorc la sensul giratoriu, iar 100 Carrefour de pe Lăpușneanu virează la stânga pe str. Dispensarului până la sensul giratoriu din Aurel Vlaicu unde virează iar la stânga spre Carrefour.


„Facem apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă”, transmite Primăria.

Având în vedere faptul că vântul suflă cu putere, Primăria Municipiului Constanța sfătuiește cetățenii să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

„Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare”.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța - 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală - 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență - 0737552271.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii