Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezenți și luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța Eveniment privat întrerupt de polițiști la Cuza Vodă

ro

14 Apr, 2021 13:33 1421 Marime text
  • Sancțiuni aplicate de polițiștii din județul Constanța pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Legea 55/2020 și participare la scandal.
  • La fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța și jandarmi din cadrul Detaşamentului 7 Medgidia.
La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii Postului de Poliție Cuza Vodă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Frasinului din localitatea Cuza Vodă, mai multe persoane poartă discuții aprinse.

Polițiștii au stabilit faptul că persoanele în cauză ar fi participat la un eveniment privat, respectiv o comemorare a unei persoane decedate.

În urma activității desfășurate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Legea 55/2020, respectiv 6 sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru participarea la scandal în locuri publice, conform Legii 61/1991.

Polițiștii constănțeni au monitorizat zona, situația conflictuală fiind detensionată, ulterior persoanele implicate părăsind zona.

La fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța și jandarmi din cadrul Detaşamentului 7 Medgidia.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii