Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Senatului susține că a aflat de la partea ucraineană că Marcel Ciolacu nu mai merge pe 27 aprilie în Ucraina (VIDEO)

ro

28 Apr, 2022 14:55 1420 Marime text
Președintele Senatului, Florin Cîțu. Foto: Facebook/Florin CîțuPreşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat joi că a aflat de la partea ucraineană despre faptul că preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, nu mai vine pe 27 aprilie în Ucraina.

Florin Cîțu a menționat că nu a fost informat de Ciolacu că nu îl va mai însoţi în această vizită, conform Agerpres.ro

"În ceea ce priveşte Senatul României, am respectat toate regulile, am agreat o dată cu cei din Ucraina şi ne-am ţinut de acea dată. Din momentul în care a fost agreată acea dată, totul a fost în mâinile celor de la securitate de a aranja transportul, nu am mai avut nicio intervenţie, doar mesaje personale pentru a vedea exact despre mesajele de acolo. Am aflat luni de la partea ucraineană, care m-a întrebat ce se întâmplă, am aflat despre faptul că domnul preşedinte Ciolacu nu mai vine pe 27, nu am întrebat când vine, nu am ştiut exact ce se întâmplă, nu a fost şi nici nu era treaba mea, invitaţia era adresată Senatului, deci nu era o invitaţie împreună", a precizat Cîţu, întrebat de ce au fost două delegaţii diferite care s-au deplasat în Ucraina.


Întrebat dacă a fost sunat de Marcel Ciolacu, aşa cum acesta a afirmat, Cîţu a negat că a fost sunat de preşedintele Camerei Deputaţilor.

"Tocmai v-am spus că am aflat de la partea ucraineană. Pe mine partea ucraineană m-a contactat pentru că voiau neapărat să fiu în acel congres. Nu m-a sunat (n.r. - Ciolacu)".

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii