Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Senatului, față în față cu ambasadorul Republicii Serbia în România. Ce au discutat

ro

10 Dec, 2019 17:15 1480 Marime text
Președintele Senatului României, Teodor Meleșcanu, l-a primit marți, 10 decembrie a.c., pe E.S. dl Branko Branković, ambasadorul Republicii Serbia în România, în vizită de rămas-bun cu ocazia încheierii misiunii în România.

Teodor Meleșcanu l-a felicitat pentru încheierea mandatului și pentru aportul personal la dezvoltarea relației bilaterale.

În contextul sărbătoririi anul acesta a 140 de ani de relații diplomatice între cele două state, președintele Senatului a exprimat satisfacție pentru dialogul politic de nivel înalt și pentru cooperarea sectorială în domenii precum apărarea și afacerile interne, conectivitatea energetică și a transporturilor.

De asemenea, a exprimat speranța că se vor obține progrese notabile în privința cooperării celor două țări pentru protejarea drepturilor persoanelor aparținând minorităților naționale, președintele Senatului României arătând că România este un susținător consecvent al parcursului european al Serbiei, considerând că succesul transformării Serbiei în perioada de pre-aderare va avea un efect de angrenare a regiunii de apartenență cu principiile de funcționare a Uniunii Europene.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii