Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, prezentă la Constanţa, la Şcoala de vară a femeilor (galerie foto + video)

ro

30 Aug, 2019 11:01 5168 Marime text
Deschiderea Şcolii de Vară a Femeilor Social-Democrate Mamaia are loc în aceste momente la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, unde peste 300 de femei membre în OFSD vor fi prezente.

Sunt prezenţi: Mihai Teodorovici, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, Gabriela Firea, Mariana Gâju, Decebal Făgădău, Horia Ţuţuianu, Rovana Plumb.

UPDATE 12 ora 12:45: "Cei care au tradat o data, vor trăda mereu.", a spus Dăncila legat de ruperea alianţei şi posibilitatea revenirii lor.
Viorica Dăncilă a anunţat că va semna cu sindicate, asociaţii, ong-uri şi formaţiuni politice care nu sunt în Parlament pentru crearea unui bloc puternic.
"Rămânem sau nu rămânem la guvernare, noi suntem Partidul Social Democrat, nu partidul razgândiţilor."

UPDATE 11 ora 12:25:  "Nu întotdeauna câştigi, dar am castigat sfaturi de la oameni şi că am aratat ceea ce vrem noi de la oameni. Noi nu ne batem cu un contracandidat, ci ca putem face cat mai multe lucruri pentru români, că iubim românii şi Romania. Imi amintesc de campania de la locale, cand mergeam în Teleorman cu primăriţele mele. Noi, cele cu buletin de București, am votat-o pe Gabriela Firea. Chiar dacă colegii mei se vor supara, credinţa mea şi speranţa mea în luptă este în organizaţia femeilor social democrate. Cred în femei!" a mai spus Dăncilă.

"România nu mai are nevoie de experienţe. România nu mai are nevoie de construcţii care sunt dărâmate. Cred în oameni. Oamenii vor alege binele. Cred în fiecare roman. Poate e dovada de naivitate. Nu, este dovada de bună credinţă. Cred că numai împreună vom putea construi România de mâine", a adăugat Premierul României.

"Nu este normal ca unii să folosească tragedii pentru a-şi face campanie. Nu e normal ca cineva să zică, dacă era preşedinte, aşa ceva nu s-ar fi întâmplat. Vreau să vă spun vouă, la organizaţia pe care am condus-o, indiferent de jignirile altora, că toţi aceşti bărbaţi puternici dau doar în premierul României. Au găsit o ţintă într-o femeie. Indiferent de curajul lor pe Facebook, voi merge înainte. Nu am dreptul să cedez şi să dezamagesc românii care, în 2016, au crezut în noi şi ne-au dat votul lor.Să le arătăm că am înteles unde am greşit. Ne-au sancţionat la alegerile europarlamentare. Trebuie să le arătăm că vrem altceva. Suntem oameni care iubim oamenii", a mai declarat Viorica Dăncilă.

UPDATE 10 ora 12:15: Viorica Dăncilă ia cuvântul:

"Mă bucur să vă fiu alaturi la Şcoala de vară. Ne cunoaştem de foarte mult timp. Am petrecut momente bune şi momente mai puţin bune. de fiecare dată am avut tăria să mergem mai departe. Proiectele susţinute în cele şapte ediţii ale Şcolii de vară au creat o unitate mai mare între femeile din OSD. În timp ce vorbeau colegii mei şi mă uitam în sală şi mă gândeam câte momente am petrecut împreună. Sperăm să putem schimba societatea. Că vom putea prin efort şi muncă să ne implicăm şi să aducem plus valoare. Am reuşit în mare, dar am şi pierdut o bătălie. Am mers mai departe şi cu mai multă forţă şi am câştigat. Sper că acest lucru să îl facem şi în acest an", a spus Dancilă.


UPDATE 9 ora 12:10: Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa ia cuvântul:
"Stimaţi invitaţi, suntem mândri că suntem astăzi la a şaptea ediţie. Suntem gazdele dumneavoastră, suntem hotărâţi să continuăm această tradiţie şi vă invităm în anii următori la Constanța"

UPDATE 8 ora 12:05: O femie plânge în sală, pe durata discursului ţinut de Mariana Gâju.

UPDATE 7 ora 11: 48: Mariana Gâju ia cuvântul, în aceste momente, la eveniment: 

"Bine ati revenit acasă, doamna preşedinte Rovana Plumb şi tuturor femeilor de aici. Vă primesc cu tot sufletul şi braţele calde. Spuneaţi că aici la Constanta a disparut ia, dar e purtată de tinerele noastre. Chiar dacă era mai multă viață în sală în anii trecuţi, acum purtăm în suflet, am purtat discuţii întregi pentru această viaţă politică care nu este deloc uşoară în aceste momente. Când solidaritatea dintre femeie şi bărbat şi muncă reunite este cel mai mult fructificată în aceste momente de criză. Candidatura o are o femeie şi aceasta femeie este Primul-ministru al Romaniei şi este femeia care de-a lungul anilor a urmărit impunerea sau respectarea unor principii. Ne referim la respectul care să îl acorde femeilor nu doar în mediul urban, la protecţia copiilor. Rugămintea mea este următoarea - de la această Şcoală de vară cer imperios Guvernului şi parlamentarilor PSD pentru a îndeparta toate piedicile care stau în calea justiţiei în cazul de la Caracal"

"Eu cunosc omul Viorica Dăncilă. Nu doar citiţi. transmiteţi din suflet. Ce ati făcut la Bruxelles a adus psd înapoi în familia Social Democraţiei. Această doamnă care are curaj să candideze la funcţia de preşedinte al României - asta trebuie să susţinem. Candidat astăzi, preşedinte mâine. Nu promovaţi pe altă cale pe cei care au încălcat legea omeniei", adaugă Mariana Gâju, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Constanţa şi primarul comunei Cumpăna.

Mariana Gâju îi oferă un tablou cu un copil, Vioricăi Dăncilă.

Un tablou asemănător a primit şi Rovana Plumb.

Fifor şi Teodorovici au primit şi ei câte un tablou.


UPDATE 6 ora 11:35: "Haştag Insist Pentru Români. PSD a facut în toţi anii în care a guvernat, a fost acolo! Din suflet vine diferenţa" a spus Eugen Orlando Teodorovici


UPDATE 5 ora 11:30: "Doamnă Prim-ministru, domnule presedinte Executiv, Eugen Orlando Teodorovici, doamnă Rovana Plumb, Mariana Gâju ... mă bucur să fiu aici. Ori de cate ori am avut sansa sa vorbesc in fata colegelor, mereu m-am gandit câtă forţă se afla in spatele fragilitatii. Uitam sa va respectam la adevarata valoare. Daca nu am invatat sa facem acest lucru, suntem obligati. Ne aflăm in fata Gărzii Pretoriene. Această armată a fost condusă de dumneavoastră! Şi ce rezultate au fost sub conducerea dumneavoastră impreuna cu Eugen şi cu echipa de campanie, vom acea grijă de doamna Prim-ministru. Vă promitem că o vom avea ca preşedinte" a declarat Mihai Fifor, senator al României la eveniment




UPDATE 4 ora 11: 20: Cei prezenţi aplaudă în timp ce Rovana Plumb vorbeşte despre Viorica Dăncilă:
"Un preşedinte sufletist, implicat si muncitor. Munceste 12-14 ore pe zi. Este o mamă şi un lider. Este Viorica Dăncilă. PSD va da primul președinte femeie", Rovana Plumb

Rovana Plumb: "Viorica Dăncilă, primul femeie prim-ministru"

Mihai Fifor ia cuvântul.
 

UPDATE 3 ora 11:14: "Cel mai puternic partid din România, PSD, l-a desemnat candidat pe presedintele partidului, Viorica Dancilă. România are nevoie de un preşedinte prezent şi care îşi ia în serios mandatul. Apreciez enorm de mult activitatea organizației noastre. Vocea femeilor ar trebui sa se audă mai clar. România trebuie să facă mai mult să îşi folosească energia", a adăugat Rovana Plumb.




UPDATE 2 ora 11:00: Şi-a făcut apariţia şi Orlando Teodorovici. Rovana Plumb, presedinte OFSD: "Suntem la cea de a saptea ediţie, dragele mele prietene. Suntem cea mai puternică organizație de femei din România. Mulţumesc organizatorului Mariana Gâju şi preşedintelui PSD Constanţa, Felix Stroe. Mă bucur că împreună contăm şi că împreună aducem 

UPDATE 1 ora 10:48: Au ajuns la eveniment Gabriela Firea primarul municipiului Bucureşti, Decebal Fagadau primarul Constanţei şi Marius Horia Ţutuianu, presedinte CJC,  întâmpinati de Mariana Gâju şi Rovana Plumb.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii