Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo, în vizită în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu (VIDEO)

ro

12 Apr, 2022 17:42 1339 Marime text
Președintele României Klaus Iohannis și premierul Regatului Belgiei, Alexander De Croo. Foto: facebook/Administrația PrezidențialăPreședintele Klaus Iohannis va efectua mâine, 13 aprilie 2022, împreună cu prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo o vizită în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Administrației Prezidențiale, vizita va avea loc la ora 11.00 și va fi urmată de o alocuțiune.

Și premierul Nicolae Ciucă va participa la vizita din Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

Despre vizita în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, președintele Klaus Iohannis a vorbit și în cadrul declarației susținute împreună cu prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo la Palatul Cotroceni. 

„Îmi face o deosebită plăcere să salut prezența la București a Prim-Ministrului Regatului Belgiei, domnul Alexander De Croo. Welcome, dear Alexander!

Această vizită reflectă solidaritatea europeană și aliată într-un moment în care situația de securitate este profund afectată de războiul declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei.

Pe aceeași linie a solidarității și unității se înscrie, de altfel, și prezența la Constanța a contingentului belgian desfășurat în cadrul Forței de Răspuns a NATO, alături de alte forțe aliate. Această contribuție este parte a măsurilor NATO de consolidare a posturii de descurajare și apărare și a securității Flancului Estic al Alianței.

Îi mulțumesc domnului Prim-ministru De Croo pentru această susținere a țării noastre, precum și a securității colective aliate. Mâine vom avea ocazia să vizităm împreună, la baza Mihail Kogălniceanu, trupele belgiene și ale altor aliați care sprijină acest efort“ - a precizat președintele României, Klaus Iohannis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii