Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, gazda unei întâlniri de lucru

ro

24 May, 2022 15:50 1780 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, gazda unei întâlniri de lucru. Foto: Facebook/CJCPreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a fost astăzi gazda unei întâlniri de lucru alături de Petru Frunze, deputat din partea Republicii Moldova şi Daniel Gheorghe, deputat în Parlamentul României, co-președinți ai Comisiei comune pentru integrarea europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova.

Potrivit unei informări a CJC, la întâlnire a fost prezent şi Aurel Presură, directorul general al SC RAJA SA, companie ce operează în Republica Moldova de mai bine de 10 ani.

“Am aprofundat câteva subiecte de o importanţă majoră pentru Republica Moldova în parcursul aderării acesteia la Uniunea Europeană. Mai exact armonizarea legislaţiei privind absorbţia fondurilor europene, precum şi alte elemente legislative vitale aderării la UE, pentru vecinii noştri de peste Prut.
Încheierea unor parteneriate între regiuni de același rang din cele două state a fost o altă temă abordată cu deschidere şi prietenie. Aceste colaborări pot reprezenta un bun liant în susţinerea demersurilor Republicii Modova de aderare la spaţiul şi valorile europene” – Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii