Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJC, Horia Țuțuianu, declarații despre măsurile de prevenție împotriva coronavirusului (video)

ro

12 Mar, 2020 09:04 2130 Marime text
Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a declarat  că urmează să se ia anumite măsuri preventive în contextul actual de risc al coronavirusului.

În urma unei ședințe de lucru la Consiliul Județean Constanța s-a luat decizia ca de astăzi, 12 martie, să se lucreze cu 10-30 la sută din personal mai puțin în cadrul Consiliului Județean și al departamentelor subordonate.

„Unde este cazul, angajații își vor lua concediu de odihnă sau telemuncă. Prioritate au familiile monoparentale, unde sunt copii”, transmite Horia Țuțuianu.

Într-un weekend urmează să se facă dezinsecția in tot Consiliul Județean. De asemenea, Horia Țuțuianu dorește să achiziționeze teste pentru depistarea coronavirusului pentru angajați.

În același timp, președintele CJC face un apel către primarii din județ și agenții economici „să găsească soluțiile legale să lucreze în același mod pentru a evita aglomerările de personal și a nu pune în pericol viața cetățenilor județului Constanța. Le recomand tuturor locuitorilor din Constanța să evite aglomerația, sa nu creeze panică pentru a nu se pune în pericol pe ei și pe cei dragi”.

Sursă foto : ZIUA de Constanța 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii