Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preot implicat în tragicul accident de pe Autostrada Soarelui. Acesta se îndrepta către mare cu familia. Un copil de 3 ani a murit

ro

01 Sep, 2017 17:24 9378 Marime text
Un tragic accident rutier a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 04.30 pe Autostrada Soarelui la Km 188-189, pe sensul de mers București-Constanța. Autoturismul în care se aflau cinci persoane, printre care și trei copii s-a lovit de un tir și a ricoșat în parapetul despărțitor.

Bilanțul evenimentului este unul tragic. Un copil de trei ani, băiețel, s-a stins din viață în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța. O fetiță de un an a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Tot la unitatea sanitară au ajuns încă o fetiță de șapte ani și mama ei de 38 de ani. Șoferul autoturismului a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital. 

Potrivit protopop Dan Hognogi, de la Proptopopiatul Cluj în accident a fost implicat preotul Dragoș Constantin Ane de la parohia Coasta-Tăușeni-Filia din județul Cluj. 

”Vă confirm cu tristețe faptul că este vorba despre preotul Dragoș Constantin Ane” - a declarat pentru ZIUA de Constanța protopop Dan Hognogi. 


Preotul era în concediu și se îndrepta către mare cu familia lui pentru a petrece câteva zile la malul mării. 

Reamintim că, la locul evenimentului au fost direcționate un echipaj SMURD-C1, de la Constanța și trei echipaje B2 de la substațiile Medgidia și Cobadin.
 
Au fost găsite patru victime după cum urmează:
 
- o fetiță de un an, în comă; 
- un băiețel de trei ani, care a fost resuscitat, dar în ciuda eforturilor a murit.
- o femeie, de 38 de ani, conștientă;
- șoferul, un bărbat a cărui vârstă nu o cunoaștem, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului.
 
Echipajul de poliție venit pentru cercetări la eveniment a mai solicitat o ambulanță pe un copil de șapte ani care, fetiță, care a fost transportată, ca și ceilalți, la Spitalul Județean Constanța.
 
Potrivit Poliției Autostrăzi familia, din Cluj, venea spre mare, pe banda 2 și la un moment dat șoferul s-a întors spre unul din copiii din spate, a pierdut controlul volanului și s-a lovit cu un tir care mergea pe banda 1, după care a ricoșat în parapetul despărțitor.
 
Potrivit reprezentanților Spitalului Judeţean Constanţa în urma accidentului rutier produs pe Autostrada Soarelui în această dimineață, la Urgența SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța, au ajuns 3 victime.
Este vorba despre doi copii și o femeie.
Unul dintre copii, în vârstă de aproximativ un an, a fost resuscitat iar medicii intervin în momentul de față chirurgical.
O altă minoră, în vârstă de aproximativ 7 ani se află internată în secția Chirurgie Pediatrică, conștientă și colaborantă.
 
Femeia, în vârstă de 38  de ani a fost diagnosticată cu multiple traumatisme și va rămâne internată în secția Chirurgie, sub supraveghere, starea acesteia fiind stabilă.

Sursa foto: protcj1.ro/parohia-coasta-filia-tausen

Citește și: 

UPDATE Accident rutier grav pe Autostrada A2. Cinci victime. Doi adulți și trei copii între unu și șapte ani. Unul din copii decedat. Mașina de Cluj s-a izbit de un tir după care a intrat în parapeți
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii